Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Athlétic Saint-Jean Le Brique
GG-17 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 38.9
incredible Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozančić met een snelle inworp. Szpejna speelt de bal door. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:0

4e minuut.
Ivaniuk is nu in balbezit. Ivaniuk geeft een hoge lob. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:0

5e minuut.
Szpejna rent richting de bal. Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna speelt de bal door. Lozančić speelt de bal door. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 3:0

10e minuut.
Szpejna passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 4:0

14e minuut.
Demicoli geeft een hoge lob. Koukodimos kopt de bal weg. Lozančić probeert naar een medespeler te passen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Assis de bal. Assis passt de bal in één keer door. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Balcerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 5:0

16e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Barreto is nu in balbezit. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro schiet op doel. Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 6:0

18e minuut.
Lozančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpejna met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 7:0

21e minuut.
Szpejna met een sublieme pass. Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Ivaniuk kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kukáč heeft problemen om de bal te vangen. Balcerek bokst de bal weg.

29e minuut.
Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Balcerek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Klungelig pakt Lozančić de bal. Lozančić probeert naar een medespeler te passen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 8:0

32e minuut.
Koukodimos met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Assis onderschept slim de pass. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Balcerek trapt de bal weg van het doel. Godeiro kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lozančić geeft de bal voor. Daar is Kukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Balcerek met een harde bal richting middenveld. Lozančić kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 9:0

38e minuut.
Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna passt de bal in één keer door. Assis heeft problemen om de bal te vangen. Assis draait met de bal, schiet en ... Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 10:0

40e minuut.
Palagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagar geeft een lange en hoge pass. Romanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro geeft de bal voor. Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Assis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 11:0

42e minuut.
López met een sublieme pass. Wnęczak geeft een lange en hoge pass. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Balcerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 12:0

43e minuut.
Assis passt de bal zonder na te denken. Szpejna rent richting de bal. Szpejna passt de bal met de wreef. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 13:0

45e minuut.
Assis rent richting de bal. Assis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Godeiro de bal. Godeiro schiet op doel. Balcerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 24%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 76%.
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 14:0

50e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna geeft de bal voor. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozančić neemt de hoekschop. Balcerek bokst de bal weg. Godeiro springt en kopt de bal. Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 15:0

58e minuut.
Godeiro geeft de bal voor. Lupescu onderschept slim de pass. Lozančić geeft een hoge lob. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 16:0

61e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 17:0

63e minuut.
Szpejna rent richting de bal. Szpejna geeft de bal voor. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 18:0

64e minuut.
De Pever trapt de bal weg. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro passt de bal zonder na te denken. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 19:0

70e minuut.
Marcoux heeft problemen om de bal te vangen. Assis rent richting de bal. Assis passt de bal zonder na te denken. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Demicoli is nu in balbezit. Assis onderschept slim de pass. Assis haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stângă onderschept slim de pass. Stângă passt de bal in één keer door. Szpejna met een sublieme pass. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
MacVarish verovert de bal door een tackle van achteren. MacVarish geeft een hoge lob. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Balcerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godeiro speelt de bal door. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 20:0

79e minuut.
Lozančić met een snelle inworp. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Godeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 21:0

84e minuut.
Romanowicz met een sublieme pass. Inworp. MacVarish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna geeft een hoge lob. Balcerek bokst de bal weg. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 22:0

86e minuut.
Kukáč geeft de bal voor. Inworp. Palagar met de inworp. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ivaniuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szpejna de bal. Szpejna passt de bal zonder na te denken. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 27%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 73%.
Campinas F. C. - Athlétic Saint-Jean Le Brique 22:0