Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-06 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Uruguay
cio-532-lw Tactiek CENTE532-W
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 76.7
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard rent richting de bal. Pedemonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedemonte krijgt een gele kaart. Izzard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mullan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wells speelt de bal door. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wells geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lozada passt de bal met de wreef. Guzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillo onderschept slim de pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Baillo de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizarazu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosales maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 0:1

34e minuut.
Lafuente geeft een hoge lob. Baillo is nu in balbezit. Guzan is nu in balbezit. Baillo onderschept slim de pass. Rosales rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brillant speelt de bal door. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard is nu in balbezit. Izzard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Uruguay 1:1

45e minuut.
Capobianco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, Uruguay 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Uruguay 1:1

47e minuut.
Rosales controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sackett komt het veld opgelopen. Vaught komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Triver verovert de bal door een tackle van achteren. Triver met een sublieme pass. Rua met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Plata komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Hundley met de inworp. Lizarazu met een sublieme pass. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco draait met de bal, schiet en ... McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 1:2

70e minuut.
Guzan geeft de bal voor. Pedemonte kopt de bal weg. Lizarazu met een sublieme pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lafuente speelt de bal door. Klungelig pakt Marino de bal. Marino probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ... McCartney bokst de bal weg.

89e minuut.
Plata rent richting de bal. Plata passt de bal zonder na te denken. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 57%, Uruguay 43%.
USA - Uruguay 1:3