Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-20 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Ecuador
cio-523 Tactiek owl 5-3-2
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
71.5 gemiddelde waardering 62.8
incredible Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Guachichulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo begaat een overtreding. Guachichulca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Valentino rent richting de bal. Camela onderschept slim de pass. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Camela geeft een hoge lob. Kamler kopt de bal weg. Mullan geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mondale neemt vlug de vrije trap. King rent richting de bal. Camela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camela krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mina López passt de bal zonder na te denken. Nolasco heeft problemen om de bal te vangen. Bredar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bredar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Guzan verovert de bal door een tackle van achteren. Guzan geeft een hoge lob. Parrish is nu in balbezit. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, Ecuador 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Ecuador 0:0

54e minuut.
Nolasco passt de bal zonder na te denken. Guachichulca rent richting de bal. Guachichulca speelt de bal door. Espinel rent richting de bal. Espinel schiet op doel. Grechka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Nolasco speelt de bal door. Bobo geeft een hoge lob. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Camela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mondale geeft een hoge lob. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ecuador 1:0

62e minuut.
Valentino rent richting de bal. Mina López begaat een overtreding. Valentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Izzard komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. George bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondale. Mondale krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mina López met een sublieme pass. Guachichulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachichulca speelt de bal door. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Espinel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bobo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Ecuador 2:0

83e minuut.
Camela verovert de bal door een tackle van achteren. Camela speelt de bal door. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, Ecuador 52%.
USA - Ecuador 2:0