Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCP BHAYANGKARA `86 PALU PUTRA
Mahapatih Tactiek 352v4
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
18.6 gemiddelde waardering 47.9
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Gofur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obłoczyński. Gofur raakt geblesseerd tijdens het duel. Kustanto met een snel genomen vrije trap. Obłoczyński kopt de bal weg. Hartono is nu in balbezit. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Chalidin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Daar is Pasir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukadana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir schiet op doel. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Budianto heeft problemen om de bal te vangen. Budianto kopt de bal weg. Daar is Mauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gofur rent richting de bal. Gofur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pasir is nu in balbezit. Pasir passt de bal zonder na te denken. Suheri rent richting de bal. Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Gofur geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Malibela speelt de bal door. Pasir met een sublieme pass. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:1

26e minuut.
Gofur probeert de bal aan de voet te houden. Kustanto rent richting de bal. Kustanto passt de bal met de wreef. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia haalt uit met een fantastische trap. Chalidin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia schiet op doel. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kustanto passt de bal met de wreef. Pasir is nu in balbezit. Pasir geeft een lange en hoge pass. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pasir onderschept slim de pass. Pasir passt de bal in één keer door. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel. Chalidin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:2

42e minuut.
Windarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kustanto geeft een hoge lob. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Kustanto passt de bal zonder na te denken. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Obłoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gofur raakt geblesseerd tijdens het duel. Kustanto wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCP BHAYANGKARA `86 84%, PALU PUTRA 16%.
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:2

49e minuut.
Agachi geeft een lange en hoge pass. Mauro kopt de bal weg. Bonsapia probeert de bal met de borst te controleren. Bonsapia haalt uit met een fantastische trap. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:3

62e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia speelt de bal door. Klungelig pakt Gofur de bal. Gofur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:4

64e minuut.
Chalidin speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal zonder na te denken. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia geeft de bal voor. Daar is Bagus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kustanto is nu in balbezit. Daar is Kustanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:5

75e minuut.
Kustanto passt de bal met de wreef. Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia passt de bal zonder na te denken. Gofur is nu in balbezit. Gofur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herlambang komt het veld opgelopen. Majid komt het veld opgelopen. Azhari komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir passt de bal zonder na te denken. Daar is Agachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagus is nu in balbezit. Bagus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Budianto kopt de bal weg. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia passt de bal in één keer door. Azhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:6

84e minuut.
Mauro geeft een hoge lob. Agachi rent richting de bal. Agachi probeert naar een medespeler te passen. Herlambang is nu in balbezit. Herlambang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlambang geeft een lange en hoge pass. Bonsapia kopt de bal weg. Azhari rent richting de bal. Azhari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azhari rent richting de bal. Azhari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCP BHAYANGKARA `86 73%, PALU PUTRA 27%.
SCP BHAYANGKARA `86 - PALU PUTRA 0:7