Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pelicanul Negru Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Pelicanul Negru FC Bastion Timisoara
pa-pa-do Tactiek 442
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 28.8
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Trbović is nu in balbezit. Nara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nara passt de bal in één keer door. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 1:0

6e minuut.
Trbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin rent richting de bal. Cosmin passt de bal zonder na te denken. Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lin rent richting de bal. Lin speelt de bal door. Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki haalt uit met een fantastische trap. Migali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 2:0

9e minuut.
Lin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nara rent richting de bal. Nara passt de bal zonder na te denken. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zub rent richting de bal. Cristi is nu in balbezit. Cristi passt de bal zonder na te denken. Arbizzoni heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Migali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Nara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nara geeft een hoge lob. Besnier heeft problemen om de bal te vangen. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 3:0

13e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Stanisławski is nu in balbezit. Sośnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sośnicki draait met de bal, schiet en ... Migali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 4:0

14e minuut.
Zub rent richting de bal. Cosmin onderschept slim de pass. Cosmin speelt de bal door. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni schiet op doel. Migali bokst de bal weg.

20e minuut.
Cosmin speelt de bal door. Sośnicki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stanisławski ... Strafschop! Sośnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosmin neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 5:0

28e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal met de wreef. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Migali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 6:0

36e minuut.
Subirón is nu in balbezit. Gucciardi is nu in balbezit. Gucciardi passt de bal in één keer door. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 7:0

38e minuut.
Cosmin probeert naar een medespeler te passen. Mosiej is nu in balbezit. Mosiej geeft een lange en hoge pass. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki schiet op doel. Migali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grondin onderschept slim de pass. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grondin. Grondin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Cosmin speelt de bal door. Nara rent richting de bal. Nara geeft de bal voor. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 23%, FC Bastion Timisoara 77%.
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 8:0

50e minuut.
Nara geeft een hoge lob. Subirón rent richting de bal. Cordella onderschept slim de pass. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Migali trapt de bal weg. Zub kopt de bal weg. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker onderschept slim de pass. Docker schiet op doel. Paal! Gogoncea bokst de bal weg.

55e minuut.
Cordella passt de bal met de wreef. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Cosmin speelt de bal door. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni draait met de bal, schiet en ... Migali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Migali probeert naar een medespeler te passen. Grondin kan de bal niet met de borst controleren. Nara met een sublieme pass. Klungelig pakt Sośnicki de bal. Sośnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Arbizzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzoni probeert naar een medespeler te passen. Stanisławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki onderschept slim de pass. Sośnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cristi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanisławski de bal. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Migali probeert naar een medespeler te passen. Nara kopt de bal weg. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Besnier trapt de bal weg van het doel. Cosmin met een sublieme pass. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cordella rent richting de bal. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni probeert naar een medespeler te passen. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 9:0

74e minuut.
Migali trapt de bal weg van het doel. Daar is Cristi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristi met een sublieme pass. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin geeft de bal voor. Besnier kopt de bal weg. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cristi kopt de bal weg. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin met een sublieme pass. Daar is Arbizzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cosmin geeft een lange en hoge pass. Stanisławski rent richting de bal. Sośnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sośnicki draait met de bal, schiet en ... Migali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 29%, FC Bastion Timisoara 71%.
Pelicanul Negru - FC Bastion Timisoara 10:0