Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OMYA arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC Casíno Vápenná Geopardy
mio Tactiek Ciekawość
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten weak
weak Passen good
very good Verdedigen adequate


26e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Bezruč heeft problemen om de bal te vangen. Bezruč met een sublieme pass. Bejlek rent richting de bal. Bejlek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 21%, Geopardy 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Casíno Vápenná - Geopardy 0:0

53e minuut.
Casas Cuevas onderschept slim de pass. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă speelt de bal door. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tontu passt de bal zonder na te denken. Debray speelt de bal door. Klungelig pakt Franičević de bal. Panocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Panocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu geeft een hoge lob. Opelka kopt de bal weg. Klungelig pakt Juklíček de bal. Juklíček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Cuevas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kielec. Kielec krijgt een gele kaart. Casas Cuevas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opelka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Juklíček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Geopardy 1:0

64e minuut.
Opelka is nu in balbezit. Bejlek rent richting de bal. Opelka is nu in balbezit. Bejlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejlek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vintilă met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas Cuevas met de inworp. Votava rent richting de bal. Votava geeft een lange en hoge pass. Mawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Casas Cuevas geeft een hoge lob. Tagliati kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Antosiewicz de bal onder controle te krijgen. Juklíček is nu in balbezit. Juklíček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyskatý komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen. Hazmulka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 30%, Geopardy 70%.
FC Casíno Vápenná - Geopardy 1:0