Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-27 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
USA Canada
cio-523 Tactiek USA3
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
72 gemiddelde waardering 67.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cockburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish onderschept slim de pass. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parsons zal de hoekschop nemen. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Lajeunesse de bal. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajeunesse verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino onderschept slim de pass. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt King de bal. Hutchinson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arnott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnott geeft een hoge lob. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Praljak is nu in balbezit. Praljak passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Canada 0:1

41e minuut.
Parsons met een sublieme pass. Daar is Arnott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 52%, Canada 48%.
USA - Canada 0:1

51e minuut.
Guzan met een sublieme pass. Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal zonder na te denken. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero passt de bal zonder na te denken. Brillant met een sublieme pass. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Quintero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gregor komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kamler is nu in balbezit. Kamler geeft een lange en hoge pass. Hutchinson is nu in balbezit. Valentino onderschept slim de pass. Valentino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buitenspel voor Gallardo. Goede buitenspelval van de verdediging. Bradley komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, Canada 52%.
USA - Canada 0:1