Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
USA Uruguay
cio-523 Tactiek CENTE532-W
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
68 gemiddelde waardering 75.1
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Capobianco stond buitenspel. Guzan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. King kopt de bal weg. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzan verovert de bal door een tackle van achteren. Guzan geeft de bal voor. Parrish is nu in balbezit. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Guzan rent richting de bal. Guzan passt de bal in één keer door. Capobianco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Errea is nu in balbezit. Errea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Parrish met een sublieme pass. Antoriano onderschept slim de pass. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 1:0

19e minuut.
Kamler met een snelle inworp. Carve rent richting de bal. Carve passt de bal met de wreef. Capobianco rent richting de bal. Capobianco haalt uit met een fantastische trap. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Errea met de inworp. Carve is nu in balbezit. Carve geeft de bal voor. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Uruguay 1:1

25e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha begaat een overtreding. Parrish raakt geblesseerd tijdens het duel. Brillant met een snel genomen vrije trap. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:1

43e minuut.
Vásquez kopt de bal weg. Meck rent richting de bal. Capobianco begaat een overtreding. Capobianco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 50%, Uruguay 50%.
USA - Uruguay 2:1

46e minuut.
Montaño komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bredar met een sublieme pass. Valentino rent richting de bal. Urdinarán maakt een afschuwelijke overtreding. Urdinarán krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Capobianco kopt de bal weg. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Suffo bokst de bal weg.

54e minuut.
Capobianco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urtasun komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Brillant heeft problemen om de bal te vangen. Brillant geeft de bal voor. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 3:1

65e minuut.
Inworp. Vaught komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vaught rent richting de bal. Montaño onderschept slim de pass. Montaño geeft de bal voor. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Croz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Uechi onderschept slim de pass. Uechi passt de bal in één keer door. Croz rent richting de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 56%, Uruguay 44%.
USA - Uruguay 3:2