Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México USA
NT stella Tactiek cio-523
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
76.1 gemiddelde waardering 69.3
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


9e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navarrete zal de hoekschop nemen. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 1:0

11e minuut.
Bredar probeert de bal aan de voet te houden. Glaría is nu in balbezit. Met opzet legt Brillant zijn tegenspeler op de grond. Brillant krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Escobedo heeft problemen om de bal te vangen. Escobedo geeft een lange en hoge pass. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Branch trapt de bal weg. Escobedo kopt de bal weg. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glaría rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Barbosa met de inworp. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Arroyo springt en kopt de bal. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glaría rent richting de bal. Glaría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 35%, USA 65%.
México - USA 2:0

46e minuut.
Parsons komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ordáz passt de bal zonder na te denken. Meck verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 3:0

53e minuut.
Meck is nu in balbezit. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morantes komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Valentino rent richting de bal. Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Loera geeft een lange en hoge pass. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Parsons kopt de bal weg. Ordáz speelt de bal door. Elizondo heeft problemen om de bal te vangen. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Parrish stond buitenspel. Blanco komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. Parsons onderschept slim de pass. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Brillant met de inworp. Valentino rent richting de bal. Rueda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rueda krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 45%, USA 55%.
México - USA 3:0