Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-08 22:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Morumtri Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Morumtri Amigos da 15 FC
centro Tactiek DTeliminado
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.8 gemiddelde waardering 52
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Pareiko is nu in balbezit. Lejbølle onderschept slim de pass. Lejbølle geeft de bal voor. Gomes de Melo springt en kopt de bal. Bucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Curciulicchio de bal. Mendonca bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curciulicchio krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alves. Bovaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mendonca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Curciulicchio kopt de bal weg. Mendonca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan onderschept slim de pass. Awitan geeft een hoge lob. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:2

17e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:3

18e minuut.
Chercheja is nu in balbezit. Lejbølle verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle geeft een hoge lob. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen. Bucher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mendonca controleert de bal met de borst. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:4

36e minuut.
Verbist kopt de bal weg. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bovaro rent richting de bal. Met opzet legt Ursu zijn tegenspeler op de grond. Bovaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bovaro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lejbølle geeft een lange en hoge pass. Daar is Můra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Bucher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 66%, Amigos da 15 FC 34%.
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:5

50e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge lob. Daar is Můra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 0:6

51e minuut.
del Pierro rent richting de bal. del Pierro passt de bal in één keer door. Puchici is nu in balbezit. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Awitan kopt de bal weg. Chercheja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle geeft een hoge lob. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lejbølle geeft een lange en hoge pass. Verbist kopt de bal weg. Daar is Puchici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een hoge lob. Bucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bucher niet meer kan verder spelen. Tambouras komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Złotopolski passt de bal zonder na te denken. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist geeft een hoge lob. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gawin met een sublieme pass. Ursu rent richting de bal. Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Gawin met een sublieme pass. Bovaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bovaro rent richting de bal. Bovaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 1:6

83e minuut.
Chercheja onderschept slim de pass. Awitan onderschept slim de pass. Awitan met een sublieme pass. Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pareiko met een sublieme pass. Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Amigos da 15 FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 56%, Amigos da 15 FC 44%.
Morumtri - Amigos da 15 FC 1:7