Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-17 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
USA Cuba
cio-523 Tactiek ADIOS CUC
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 6
70.4 gemiddelde waardering 75.3
outstanding Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen magical


10e minuut.
Balmaseda onderschept slim de pass. Balmaseda probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena passt de bal in één keer door. Balmaseda is nu in balbezit. Balmaseda draait met de bal, schiet en ... Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Izzard rent richting de bal. Arias maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arias naar de kleedkamers voor een vroege douche. Izzard raakt geblesseerd tijdens het duel. Brillant komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Castellón met een harde bal richting middenveld. Rivas kopt de bal weg. Martí rent richting de bal. Martí met een sublieme pass. Rofes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 0:1

33e minuut.
Kamler geeft een lange en hoge pass. Parrish is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brillant neemt de hoekschop. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Villena rent richting de bal. Izzard is nu in balbezit. Izzard passt de bal met de wreef. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Oliver ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oliver naar de kleedkamers voor een vroege douche. Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izzard legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Castellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Cuba 1:1

39e minuut.
Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rofes onderschept slim de pass. Rofes geeft een hoge lob. Martí rent richting de bal. Martí draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Izzard onderschept slim de pass. Izzard met een sublieme pass. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. Castellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 60%, Cuba 40%.
USA - Cuba 2:1

46e minuut.
Darcourt komt het veld opgelopen. Castro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Branch met een sublieme pass. Bredar kopt de bal weg. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... Castellón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 3:1

60e minuut.
Parrish controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vaught komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Beatón speelt de bal door. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzan begaat een overtreding. Guzan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Guzan met een sublieme pass. Bredar is nu in balbezit. Bredar met een sublieme pass. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. Castellón bokst de bal weg.

78e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Martí is nu in balbezit. Martí geeft een lange en hoge pass. Balmaseda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Balmaseda is nu in balbezit. Guzan is nu in balbezit. Balmaseda verovert de bal door een tackle van achteren. Balmaseda schiet op doel. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brillant kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beatón krijgt een gele kaart. Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brillant wilt de vrije trap nemen. Castellón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bredar is nu in balbezit. Bredar passt de bal zonder na te denken. Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard verovert de bal door een tackle van achteren. Izzard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 47%, Cuba 53%.
USA - Cuba 3:1