Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TyraniFC Mks Legia Sochaczew
Normal Tactiek cieniasek
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Kłoskowski probeert naar een medespeler te passen. Pociłowski rent richting de bal. Pociłowski met een sublieme pass. Sauer is nu in balbezit. Sauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zdojski is nu in balbezit. Zdojski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:1

16e minuut.
Rżeński onderschept slim de pass. Pociłowski is nu in balbezit. Pociłowski geeft de bal voor. Sauer is nu in balbezit. Sauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:2

20e minuut.
Pociłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper speelt de bal door. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tabaszewski kopt de bal weg. Sauer rent richting de bal. Sauer passt de bal in één keer door. Zdojski rent richting de bal. Zdojski haalt uit met een fantastische trap. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Sauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer passt de bal met de wreef. Kłoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski speelt de bal door. Sauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Ritschard heeft problemen om de bal te vangen. Ritschard geeft een hoge lob. Sauer kopt de bal weg. Zdojski is nu in balbezit. Zdojski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:3

33e minuut.
Malanowski kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski geeft de bal voor. Zdojski is nu in balbezit. Zdojski schiet op doel. Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:4

45e minuut.
Sauer rent richting de bal. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer is nu in balbezit. Sauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TyraniFC 80%, Mks Legia Sochaczew 20%.
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:5

47e minuut.
Pociłowski rent richting de bal. Pociłowski speelt de bal door. Sauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pociłowski passt de bal zonder na te denken. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski geeft een hoge lob. Sauer is nu in balbezit. Sauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Smolarow geeft de bal voor. Inworp. Kaferski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabaszewski geeft een hoge lob. Zdojski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kłoskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pociłowski rent richting de bal. Pociłowski geeft een lange en hoge pass. Sauer is nu in balbezit. Sauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:6

73e minuut.
Inworp. Fyssas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabaszewski met een sublieme pass. Zdojski rent richting de bal. Zdojski schiet op doel. Cypisek bokst de bal weg.

79e minuut.
Tabaszewski onderschept slim de pass. Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zdojski met een sublieme pass. Sauer rent richting de bal. Sauer draait met de bal, schiet en ... Cypisek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kłoskowski geeft een hoge lob. Solecki probeert de bal aan de voet te houden. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:7

84e minuut.
Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zdojski is nu in balbezit. Zdojski haalt uit met een fantastische trap. Sauer is nu in balbezit. Sauer draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TyraniFC 76%, Mks Legia Sochaczew 24%.
TyraniFC - Mks Legia Sochaczew 0:7