Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementes Cañeros de Zacatepec
Normal Tactiek 442NVA
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Borgetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Gudiño de bal. Gudiño geeft een lange en hoge pass. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Covei met de inworp. Kornai geeft de bal voor. Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas met een snelle inworp. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Balderas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solano kopt de bal weg. Borgetti rent richting de bal. Borgetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kornai speelt de bal door. Borgetti rent richting de bal. Cabuto is nu in balbezit. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti schiet op doel. Balderas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:1

16e minuut.
Borgetti is nu in balbezit. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño geeft een lange en hoge pass. Daar is Borgetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Balderas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Balderas niet meer kan verder spelen. Glaría komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Chlabicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chlabicz speelt de bal door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kornai kopt de bal weg. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto rent richting de bal. Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Glaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Chlabicz de bal onder controle te krijgen. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Glaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:2

28e minuut.
Chlabicz passt de bal in één keer door. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai passt de bal zonder na te denken. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores passt de bal in één keer door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:3

43e minuut.
Gudiño onderschept slim de pass. Gudiño geeft de bal voor. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Glaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Borgetti de bal. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes 79%, Cañeros de Zacatepec 21%.
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:4

51e minuut.
Chlabicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Flores de bal. Garrido is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Covei de bal. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Bosinceanu met een harde bal richting middenveld. Borgetti kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft een hoge lob. Gudiño kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:5

65e minuut.
Covei is nu in balbezit. Covei geeft een lange en hoge pass. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen. Borgetti rent richting de bal. Borgetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kornai met een sublieme pass. Covei heeft problemen om de bal te vangen. Covei passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudiño met de inworp. Chlabicz speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:6

81e minuut.
Borgetti passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Covei de bal onder controle te krijgen. Covei probeert naar een medespeler te passen. Borgetti rent richting de bal. Borgetti draait met de bal, schiet en ... Glaría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti speelt de bal door. Elokan met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei speelt de bal door. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes 78%, Cañeros de Zacatepec 22%.
Dementes - Cañeros de Zacatepec 0:6