Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica USA
Los Ticos Tactiek cio-523
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 73.7
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Sandburg verovert de bal door een tackle van achteren. Sandburg probeert naar een medespeler te passen. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Dinarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mullan met een snelle inworp. Brillant geeft een hoge lob. Daar is Unda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - USA 1:0

31e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Valentino is nu in balbezit. Met opzet legt Stephens zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stephens moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stephens schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Shump passt de bal in één keer door. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costa Rica - USA 1:1

41e minuut.
King rent richting de bal. King geeft een lange en hoge pass. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 59%, USA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa Rica - USA 1:1

46e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Brillant is nu in balbezit. Brillant speelt de bal door. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Howard passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Figueira rent richting de bal. Figueira haalt uit met een fantastische trap. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mullan probeert naar een medespeler te passen. Sandburg rent richting de bal. Sandburg geeft de bal voor. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Shump is nu in balbezit. King rent richting de bal. King passt de bal met de wreef. Brillant geeft een hoge lob. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Brillant kopt de bal weg. Parrish rent richting de bal. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - USA 1:2

80e minuut.
Howard passt de bal in één keer door. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockhart maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lockhart moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lockhart schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Figueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Figueira is nu in balbezit. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinarte rent richting de bal. Parrish onderschept slim de pass. Parrish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 52%, USA 48%.
Costa Rica - USA 1:2