Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-24 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Costa Rica
cio-523 Tactiek Milagro
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
73.6 gemiddelde waardering 67.1
incredible Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Parrish rent richting de bal. Valentino rent richting de bal. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Figueira probeert de bal met de borst te controleren. Brillant onderschept slim de pass. Brillant met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert passt de bal zonder na te denken. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 1:0

21e minuut.
Busch speelt de bal door. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant passt de bal in één keer door. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wingert probeert naar een medespeler te passen. Busch speelt de bal door. Wingert met een sublieme pass. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guzan rent richting de bal. Aguilar begaat een overtreding. Guzan raakt geblesseerd tijdens het duel. Xander zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Wingert passt de bal met de wreef. Daar is Brillant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brillant speelt de bal door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 2:0

30e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parrish. Parrish krijgt een gele kaart. Ponce raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Wingert passt de bal in één keer door. Parrish rent richting de bal. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino onderschept slim de pass. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brillant neemt de hoekschop. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 3:0

41e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft de bal voor. King kopt de bal weg. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Cardoso bokst de bal weg.

43e minuut.
Figueira geeft een hoge lob. Guzan onderschept slim de pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 49%, Costa Rica 51%.
USA - Costa Rica 3:0

46e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wingert zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wingert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar rent richting de bal. Guzan maakt een afschuwelijke overtreding. Guzan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Xander is nu in balbezit. Xander geeft een hoge lob. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Valentino rent richting de bal. King rent richting de bal. Parrish rent richting de bal. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 4:0

73e minuut.
Parrish rent richting de bal. Stephens onderschept slim de pass. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Brillant onderschept slim de pass. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Parrish is nu in balbezit. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortíz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 46%, Costa Rica 54%.
USA - Costa Rica 4:0
USA