Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-22 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Daehan Minguk
cio-523 Tactiek Landon Donovan
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
73.2 gemiddelde waardering 65.1
incredible Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Son-Li passt de bal met de wreef. Hwan-Lo is nu in balbezit. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino geeft een hoge lob. Parrish springt en kopt de bal. Kwon-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Jee-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump passt de bal in één keer door. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk bokst de bal weg.

16e minuut.
Valentino passt de bal met de wreef. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. King rent richting de bal. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Daehan Minguk 1:0

24e minuut.
Wingert heeft problemen om de bal te vangen. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Brillant met een sublieme pass. Wingert geeft de bal voor. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jee-Kwoon geeft een hoge lob. Inworp. Brillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. King geeft een hoge lob. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Parrish rent richting de bal. Valentino rent richting de bal. Parrish rent richting de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum is nu in balbezit. Kum geeft een hoge lob. King geeft de bal voor. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kum rent richting de bal. Parrish onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Yang. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 45%, Daehan Minguk 55%.
USA - Daehan Minguk 1:0

47e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. Wingert met een sublieme pass. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. Kwon-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Daehan Minguk 2:0

55e minuut.
Wingert met de inworp. Brillant speelt de bal door. Wingert is nu in balbezit. Wingert geeft de bal voor. Parrish springt en kopt de bal. Kwon-Uk bokst de bal weg.

57e minuut.
Kum kan de bal niet met de borst controleren. Brillant rent richting de bal. Kum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kum krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Parrish controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Won-Li komt het veld opgelopen. Vaught komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Park-Yang onderschept slim de pass. Parrish is nu in balbezit. Kwoon-Hyu rent richting de bal. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish schiet op doel. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Buitenspel voor Hwan-Ying. Goede buitenspelval van de verdediging. Cheng-Won komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ling-Park is nu in balbezit. Xander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Park raakt geblesseerd tijdens het duel. Ling-Park zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guzan probeert de bal aan de voet te houden. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Park-Yang onderschept slim de pass. Ling-Bum is nu in balbezit. Ling-Bum geeft een hoge lob. Busch geeft een hoge lob. Vaught maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Son-Li heeft problemen om de bal te vangen. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught is nu in balbezit. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 43%, Daehan Minguk 57%.
USA - Daehan Minguk 2:0
USA