Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-29 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: virtu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Belarus USA
forfortu Tactiek cio-523
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.4 gemiddelde waardering 75.4
excellent Schieten incredible
outstanding Passen incredible
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Plushkin geeft de bal voor. Pigulevich probeert de bal met de borst te controleren. Guzan begaat een overtreding. Guzan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brillant speelt de bal door. Wingert is nu in balbezit. Wingert passt de bal in één keer door. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... Panukevich bokst de bal weg. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - USA 0:1

25e minuut.
Skrypchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypchyk met een sublieme pass. Narushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narushevicz geeft een hoge lob. Pigulevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wingert probeert naar een medespeler te passen. Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal zonder na te denken. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Panukevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Parrish haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Makovich de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brillant met een snelle inworp. Wingert geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Chut`janau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brillant met de inworp. Shump geeft een hoge lob. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Xander geeft een hoge lob. Daar is Taptsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou geeft een lange en hoge pass. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 43%, USA 57%.
Belarus - USA 0:1

60e minuut.
Liavonau onderschept slim de pass. Liavonau passt de bal in één keer door. Makovich is nu in balbezit. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makovich rent richting de bal. Makovich geeft een lange en hoge pass. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant geeft een lange en hoge pass. King springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Guzan geeft de bal voor. King rent richting de bal. King passt de bal zonder na te denken. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - USA 0:2

66e minuut.
Valentino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sumich komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chut`janau geeft de bal voor. Plushkin kopt de bal weg. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - USA 1:2

75e minuut.
Plushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Plushkin passt de bal met de wreef. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus - USA 2:2

77e minuut.
Pigulevich kopt de bal weg. Shump is nu in balbezit. Shump geeft een hoge lob. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Narushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander onderschept slim de pass. Wingert met een sublieme pass. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chut`janau verovert de bal door een tackle van achteren. King onderschept slim de pass. King geeft een lange en hoge pass. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 50%, USA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus - USA 2:2
USA