Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-05 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Uruguay
cio-523 Tactiek 4312_CubaINV
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
74.3 gemiddelde waardering 75.2
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Peppo onderschept slim de pass. Peppo geeft een hoge lob. Vásquez kopt de bal weg. Marino is nu in balbezit. Marino schiet op doel. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Peppo rent richting de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch passt de bal in één keer door. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brillant met een sublieme pass. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... León probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 1:0

20e minuut.
Lizarazu met een sublieme pass. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez schiet op doel. Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Uruguay 1:1

23e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:1

25e minuut.
Balbino verovert de bal door een tackle van achteren. Balbino passt de bal zonder na te denken. Marino is nu in balbezit. Peppo geeft een hoge lob. Vásquez krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Uruguay 2:2

26e minuut.
Valentino passt de bal met de wreef. Lockhart rent richting de bal. Lockhart geeft de bal voor. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Flanagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flanagan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shump de bal. Marino verovert de bal door een tackle van achteren. Marino haalt uit met een fantastische trap. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
King heeft problemen om de bal te vangen. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant speelt de bal door. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Brillant passt de bal met de wreef. Valentino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calabrese. Calabrese krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo passt de bal in één keer door. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:3

42e minuut.
Peppo is nu in balbezit. Peppo met een sublieme pass. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 59%, Uruguay 41%.
USA - Uruguay 2:4

48e minuut.
Brillant rent richting de bal. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish schiet op doel. León werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Wingert geeft de bal voor. Valentino kopt de bal weg. Calabrese kan de bal niet met de borst controleren. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Benincasa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Benincasa met een sublieme pass. Peppo is nu in balbezit. Marino is nu in balbezit. Marino draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:5

70e minuut.
Shump passt de bal zonder na te denken. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. León probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Busch onderschept slim de pass. Benincasa rent richting de bal. Shump tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shump krijgt een gele kaart.

76e minuut.
King rent richting de bal. Benincasa geeft een lange en hoge pass. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:6

77e minuut.
Brillant heeft problemen om de bal te vangen. Brillant passt de bal met de wreef. Shump is nu in balbezit. Marino verovert de bal door een tackle van achteren. Marino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 2:7

80e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Xander rent richting de bal. Vásquez onderschept slim de pass. Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert passt de bal zonder na te denken. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 3:7

89e minuut.
Montaño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedemonte komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Benincasa is nu in balbezit. Benincasa passt de bal in één keer door. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino haalt uit met een fantastische trap. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Uruguay 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 61%, Uruguay 39%.
USA - Uruguay 3:8
USA