Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Illuminati Team
Xiavio Tactiek Z buta wjeżdża
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
55.6 gemiddelde waardering 66.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


17e minuut.
De Nul onderschept slim de pass. Burkhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Boëtius verovert de bal door een tackle van achteren. Boëtius haalt uit met een fantastische trap. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Gogh is nu in balbezit. van Gogh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:0

31e minuut.
Shahumyan onderschept slim de pass. Shahumyan geeft een hoge lob. Inworp. Rönni met de inworp. Lehtivuori geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nikolopoulos springt en kopt de bal. Mərdanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Buitenspel voor Roman. Goede buitenspelval van de verdediging. Serwach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. bin Ismail kopt de bal weg. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:1

36e minuut.
Lehtivuori passt de bal in één keer door. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanswurst is nu in balbezit. Michaud verovert de bal door een tackle van achteren. Michaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:2

38e minuut.
Rönni rent richting de bal. Michaud is nu in balbezit. Kurpiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurpiewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajek geeft de bal voor. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Mərdanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:3

43e minuut.
Rönni met de inworp. Lehtivuori rent richting de bal. Lehtivuori geeft een hoge lob. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel. Mərdanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ribić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 63%, Illuminati Team 37%.
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:4

46e minuut.
Alin komt het veld opgelopen. Mihăileanu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos passt de bal in één keer door. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lehtivuori probeert naar een medespeler te passen. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft de bal voor. Daar is Michaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:5

66e minuut.
Lehtivuori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boëtius. Lehtivuori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copcic komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kurpiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtivuori speelt de bal door. Rönni rent richting de bal. Rönni probeert naar een medespeler te passen. Nikolopoulos rent richting de bal. Paal! Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
van Gogh onderschept slim de pass. van Gogh geeft een lange en hoge pass. Alin is nu in balbezit. Alin schiet op doel. Stich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rönni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtivuori geeft de bal voor. Michaud springt en kopt de bal. Mərdanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:6

77e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burkhardt de bal onder controle te krijgen. Stich probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Gogh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alin springt en kopt de bal. Stich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 2:6

87e minuut.
Lehtivuori rent richting de bal. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail met een sublieme pass. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Evtuhov speelt de bal door. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 56%, Illuminati Team 44%.
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 2:6