Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Otago M8 MSN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. Boyer heeft problemen om de bal te vangen. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Musin is nu in balbezit. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin rent richting de bal. Rutherford rent richting de bal. Rutherford haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vettori geeft de bal voor. Klungelig pakt Rutherford de bal. Boyer rent richting de bal. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Howell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batty komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Musin geeft een lange en hoge pass. Darlington probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clark neemt de hoekschop. Klungelig pakt Grove de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Otago - M8 MSN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Otago 42%, M8 MSN 58%.
North Otago - M8 MSN 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Van Steeden de bal. Van Steeden passt de bal met de wreef. Axis rent richting de bal. Herbert onderschept slim de pass. Herbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Haddleton speelt de bal door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Herbert de bal. Herbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mason rent richting de bal. Mason met een sublieme pass. Rutherford is nu in balbezit. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry geeft een lange en hoge pass. Musin rent richting de bal. Musin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Batty de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mason met de inworp. Berry speelt de bal door. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford rent richting de bal. Rutherford haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Otago 51%, M8 MSN 49%.
North Otago - M8 MSN 1:0