Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kubaru Team Olimpia Wojnicz
def Tactiek tk
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Wars met een sublieme pass. Varischi rent richting de bal. Świątczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varischi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Varischi kan niet meer verder spelen. Hichri komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Sarapuu onderschept slim de pass. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft een lange en hoge pass. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Boileau met een snelle inworp. Poverata controleert de bal met de borst. Poverata passt de bal met de wreef. Hichri rent richting de bal. Hichri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Olkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shabu de bal. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak schiet op doel. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kubaru Team 45%, Olimpia Wojnicz 55%.
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 0:1

52e minuut.
Moskalewicz is nu in balbezit. Bissacot onderschept slim de pass. Bissacot geeft een hoge lob. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 0:2

57e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresseleers is nu in balbezit. Olkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Olkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Brun probeert naar een medespeler te passen. Hichri is nu in balbezit. Hichri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 1:2

70e minuut.
Brun is nu in balbezit. Brun passt de bal met de wreef. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel. Bork werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 2:2

73e minuut.
Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu geeft de bal voor. Chwiej verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dujić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burzyński kopt de bal weg. Bilev bokst de bal weg.

76e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau geeft de bal voor. Bissacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri onderschept slim de pass. Hichri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 3:2

81e minuut.
Poverata probeert naar een medespeler te passen. Boileau is nu in balbezit. Boileau met een sublieme pass. Hichri rent richting de bal. Hichri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kubaru Team 40%, Olimpia Wojnicz 60%.
Kubaru Team - Olimpia Wojnicz 4:2