Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jagielnia Skawina DUMA STOLICY 1911
5-3-2 Tactiek cwe(7)ka
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Szpręga met een snelle inworp. Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een lange en hoge pass. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hadživuković stond buitenspel. Echaust neemt vlug de vrije trap. Chojnacki kopt de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szpręga is nu in balbezit. Szpręga geeft een hoge lob. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap. Echaust maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:0

45e minuut.
Schejbal geeft een hoge lob. Zera speelt de bal door. Rejman probeert de bal aan de voet te houden. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan schiet op doel. Fabisiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 60%, DUMA STOLICY 1911 40%.
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:0

47e minuut.
Domingues rent richting de bal. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga probeert naar een medespeler te passen. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lisiewicz kopt de bal weg. Berchem geeft de bal voor. Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hadživuković heeft problemen om de bal te vangen. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imhasly komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Myśliszewski met een snelle inworp. Lisiewicz probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Imhasly maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rejman rent richting de bal. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki schiet op doel. Fabisiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 1:1

67e minuut.
Buła rent richting de bal. Buła geeft de bal voor. Daar is Frątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Echaust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schejbal heeft problemen om de bal te vangen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues passt de bal zonder na te denken. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buła probeert naar een medespeler te passen. Szpręga rent richting de bal. Szpręga passt de bal zonder na te denken. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buła passt de bal met de wreef. Szpręga heeft problemen om de bal te vangen. Szpręga passt de bal met de wreef. Domingues rent richting de bal. Domingues geeft een hoge lob. Paal! Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković schiet op doel. Echaust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 2:1

84e minuut.
Hadživuković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caravelas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 56%, DUMA STOLICY 1911 44%.
FC Jagielnia Skawina - DUMA STOLICY 1911 2:1