Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korner KSS Gorlice
Korner 1 Tactiek moja1
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 45.2
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Krykwiński probeert naar een medespeler te passen. Batko rent richting de bal. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Karaali bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaali geeft de bal voor. Batko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 0:1

9e minuut.
Serelepe met een sublieme pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski met een sublieme pass. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 0:2

19e minuut.
Ortensi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harvey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Campuzano geeft een hoge lob. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński passt de bal in één keer door. Batko is nu in balbezit. Batko draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Suárez passt de bal met de wreef. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey geeft een hoge lob. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 0:3

38e minuut.
Serelepe passt de bal in één keer door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Suárez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adam trapt de bal weg van het doel. Babuscio kopt de bal weg. Serelepe met een sublieme pass. Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Serelepe rent richting de bal. Serelepe geeft een hoge lob. Vantomme geeft de bal voor. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 55%, KSS Gorlice 45%.
FC Korner - KSS Gorlice 1:3

46e minuut.
Królicki komt het veld opgelopen. Mirek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Karaali probeert naar een medespeler te passen. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi passt de bal met de wreef. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kékesi geeft een lange en hoge pass. Ortensi kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Krzystek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karaszewski speelt de bal door. Serelepe rent richting de bal. Serelepe passt de bal met de wreef. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 1:4

74e minuut.
Królicki speelt de bal door. Karaali rent richting de bal. Batko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaali roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karaali kan niet meer verder spelen. Oryszko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Karaszewski kopt de bal weg. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Mirek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Crisan kopt de bal weg. Klungelig pakt Vantomme de bal. Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi draait met de bal, schiet en ... Mirek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 1:5

87e minuut.
Mrhálek rent richting de bal. Mrhálek passt de bal met de wreef. Królicki speelt de bal door. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey is nu in balbezit. Harvey geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korner - KSS Gorlice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korner 57%, KSS Gorlice 43%.
FC Korner - KSS Gorlice 1:6