Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pomiechowskie Rozpylacze LKS SOBPOL
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 50.7
average Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Gabbio passt de bal met de wreef. Hanák is nu in balbezit. Olszowiak is nu in balbezit. Hanák is nu in balbezit. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:1

6e minuut.
Hanák verovert de bal door een tackle van achteren. Hanák met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabbio de bal. Gabbio draait met de bal, schiet en ... Lichnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:2

7e minuut.
Brokułowski passt de bal zonder na te denken. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio passt de bal in één keer door. Hanák is nu in balbezit. Hanák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olszowiak met een sublieme pass. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio passt de bal zonder na te denken. Hanák rent richting de bal. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Luty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rio geeft de bal voor. Hanák rent richting de bal. Hanák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek passt de bal zonder na te denken. Voltolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Béllier is nu in balbezit. Béllier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Brokułowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanák de bal. Hanák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 59%, LKS SOBPOL 41%.
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:3

50e minuut.
Daar is Gabbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabbio draait met de bal, schiet en ... Huck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rio zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Palagyi de bal. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak passt de bal in één keer door. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Luty onderschept slim de pass. Luty geeft een hoge lob. Hanák kopt de bal weg. Gabbio heeft problemen om de bal te vangen. Gabbio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:4

70e minuut.
Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanal geeft een hoge lob. Dworski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabbio rent richting de bal. Gabbio draait met de bal, schiet en ... Lichnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rio passt de bal in één keer door. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio geeft een lange en hoge pass. Lichnowski bokst de bal weg. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 0:5

85e minuut.
Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolina verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolina passt de bal zonder na te denken. Béllier is nu in balbezit. Béllier schiet op doel. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 49%, LKS SOBPOL 51%.
Pomiechowskie Rozpylacze - LKS SOBPOL 1:5