Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pomiechowskie Rozpylacze The sowers of goals
Normal Tactiek 4-4-2 Vol.1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Carlentini heeft problemen om de bal te vangen. Dworski verovert de bal door een tackle van achteren. Dworski passt de bal in één keer door. Marannino rent richting de bal. Marannino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Carlentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi passt de bal met de wreef. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kicek geeft een lange en hoge pass. Palagyi kopt de bal weg. Mougin rent richting de bal. Voltolina onderschept slim de pass. Voltolina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Palagyi geeft een lange en hoge pass. Orálek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mougin de bal onder controle te krijgen. Béllier is nu in balbezit. Béllier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Marannino heeft problemen om de bal te vangen. Marannino speelt de bal door. Carlentini rent richting de bal. Carlentini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 0:1

24e minuut.
Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft de bal voor. Klungelig pakt Leblond de bal. Carlentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlentini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brokułowski rent richting de bal. Barradão onderschept slim de pass. Barradão probeert naar een medespeler te passen. Carlentini rent richting de bal. Carlentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 0:2

28e minuut.
Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal in één keer door. Daar is Barradão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barradão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carlentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel is nu in balbezit. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bajner geeft de bal voor. Carlentini rent richting de bal. Carlentini passt de bal zonder na te denken. Barradão rent richting de bal. Barradão passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mougin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Injac de bal onder controle te krijgen. Injac met een sublieme pass. Voltolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:2

45e minuut.
Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Injac de bal. Carlentini is nu in balbezit. Carlentini draait met de bal, schiet en ... Lichnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 55%, The sowers of goals 45%.
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:3

54e minuut.
Palagyi heeft problemen om de bal te vangen. Anghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palagyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sverrisson komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek geeft een lange en hoge pass. Susar probeert de bal aan de voet te houden. Orálek is nu in balbezit. Orálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Injac geeft een hoge lob. Inworp. Lebovich met een snelle inworp. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barradão rent richting de bal. Barradão passt de bal met de wreef. Carlentini is nu in balbezit. Carlentini draait met de bal, schiet en ... Lichnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:4

62e minuut.
Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar geeft de bal voor. Carlentini kopt de bal weg. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lebovich met de inworp. Anghel speelt de bal door. Carlentini rent richting de bal. Carlentini schiet op doel. Lichnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:5

73e minuut.
Brokułowski is nu in balbezit. Barradão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokułowski. Barradão raakt geblesseerd tijdens het duel. Barradão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lichnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carlentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlentini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:6

77e minuut.
Inworp. McCulloch komt het veld opgelopen. Brzeżański komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Béllier is nu in balbezit. Béllier haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sverrisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Béllier heeft problemen om de bal te vangen. Anghel rent richting de bal. Anghel passt de bal met de wreef. Carlentini is nu in balbezit. Carlentini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 43%, The sowers of goals 57%.
Pomiechowskie Rozpylacze - The sowers of goals 1:6