Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo OLIMP TEAM
OKS Tactiek 1.0
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz geeft de bal voor. Bociek kopt de bal weg. Aguirre Huerga controleert de bal met de borst. Aguirre Huerga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Wilmots probeert naar een medespeler te passen. Hampel is nu in balbezit. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Borodycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - OLIMP TEAM 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywaczewski met een snelle inworp. Padaratz rent richting de bal. Padaratz geeft een lange en hoge pass. Rigó maakt een snoekduik en kopt de bal. Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Leanca kopt de bal weg. Daar is Białogłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre Huerga geeft een hoge lob. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kapeć controleert de bal met de borst. Kapeć verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - OLIMP TEAM 1:1

31e minuut.
Rebane geeft een hoge lob. Daar is Fabre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampel onderschept slim de pass. Hampel schiet op doel. Borodycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jędrychowski passt de bal in één keer door. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz speelt de bal door. Aguirre Huerga rent richting de bal. Aguirre Huerga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt La Notte de bal. Rigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigó draait met de bal, schiet en ... Borodycz bokst de bal weg. Hampel kan de bal niet met de borst controleren. Borodycz bokst de bal weg. Hampel kan de bal niet met de borst controleren. Hampel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - OLIMP TEAM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 61%, OLIMP TEAM 39%.
Oks Janowo - OLIMP TEAM 2:1

51e minuut.
Padaratz is nu in balbezit. Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Rigó is nu in balbezit. Rigó haalt uit met een fantastische trap. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - OLIMP TEAM 3:1

52e minuut.
Rebane geeft een hoge lob. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots speelt de bal door. Hampel is nu in balbezit. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Jędrychowski probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grzywaczewski met een sublieme pass. Hampel is nu in balbezit. Fabre begaat een overtreding. Fabre krijgt een gele kaart. Hampel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stuppia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zgórka is nu in balbezit. Zgórka passt de bal in één keer door. Aguirre Huerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga schiet op doel. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski speelt de bal door. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz geeft de bal voor. Białogłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chepilov passt de bal in één keer door. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots met een sublieme pass. Stuppia rent richting de bal. Stuppia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 49%, OLIMP TEAM 51%.
Oks Janowo - OLIMP TEAM 3:1