Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron Palace Utd. Czwartkowcy
3-5-2 Tactiek 541
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 39
average Schieten average
average Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Cucciari onderschept slim de pass. Cucciari speelt de bal door. Lipcianu is nu in balbezit. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga schiet op doel. Carson bokst de bal weg.

4e minuut.
Mroziak geeft de bal voor. Marcial geeft de bal voor. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Czwartkowcy 0:1

25e minuut.
Kámán onderschept slim de pass. Matys heeft problemen om de bal te vangen. Matys speelt de bal door. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Marcial met een sublieme pass. Cucciari rent richting de bal. Cucciari passt de bal in één keer door. Camilli is nu in balbezit. Camilli geeft een lange en hoge pass. Paal! Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

43e minuut.
Klungelig pakt Backes de bal. Cucciari onderschept slim de pass. Cucciari probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Czwartkowcy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 58%, Czwartkowcy 42%.
Iron Palace Utd. - Czwartkowcy 0:2

46e minuut.
Janisiów speelt de bal door. Balakov is nu in balbezit. Kowal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kowal naar de kleedkamers voor een vroege douche. Balakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Janisiów zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Balakov verovert de bal door een tackle van achteren. Balakov passt de bal met de wreef. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Czwartkowcy 0:3

78e minuut.
Stodolny speelt de bal door. Backes probeert naar een medespeler te passen. Jakiel heeft problemen om de bal te vangen. Cucciari rent richting de bal. Cucciari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 55%, Czwartkowcy 45%.
Iron Palace Utd. - Czwartkowcy 0:3