Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara MasterOfDragons
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 1
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.1
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met een snelle inworp. Siudziński speelt de bal door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hodge kan de bal niet met de borst controleren. Hodge met een sublieme pass. Havlicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bocangel geeft de bal voor. Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Rondo rent richting de bal. Rondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Madden controleert de bal met de borst. Călin geeft een hoge lob. Daar is Logan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Canonici rent richting de bal. Canonici passt de bal met de wreef. Havlicek is nu in balbezit. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - MasterOfDragons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 23%, MasterOfDragons 77%.
S.D. Union Lara - MasterOfDragons 1:0

46e minuut.
Dayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayak speelt de bal door. Seagal kan de bal niet met de borst controleren. Siudziński rent richting de bal. Siudziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge speelt de bal door. Klungelig pakt Metea de bal. Metea draait met de bal, schiet en ... Obama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Seagal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondo. Rondo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Di Gennaro is nu in balbezit. Ring onderschept slim de pass. Ring met een sublieme pass. Metea is nu in balbezit. Metea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Obama trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metea met de inworp. Daar is Di Gennaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Gennaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lynch passt de bal zonder na te denken. Madden is nu in balbezit. Călin begaat een overtreding. Călin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Havlicek geeft de bal voor. Sirotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotek geeft een lange en hoge pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge schiet op doel. Obama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - MasterOfDragons 2:0

70e minuut.
Grand met een sublieme pass. Wallace rent richting de bal. Wallace geeft een lange en hoge pass. Metea is nu in balbezit. Metea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Metea neemt de hoekschop. Seagal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hodge. Hodge krijgt een gele kaart. Seagal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Seagal kan niet meer verder spelen. Hicks komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 13%, MasterOfDragons 87%.
S.D. Union Lara - MasterOfDragons 2:0