Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-27 18:17
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: San Gino
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Scarpones FC Tomo
elbassolargo Tactiek prima2015att
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
67.9 gemiddelde waardering 74.5
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


10e minuut.
Jaskółka met een sublieme pass. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gmür neemt de hoekschop. Flick springt en kopt de bal. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Vreven rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idoraş. Vreven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vreven zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kričančić kopt de bal weg. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hidalgo kan de bal niet met de borst controleren. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Hidalgo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gisulfo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willka komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. Flick rent richting de bal. Filanowskii legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flick zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Botea bokst de bal weg.

36e minuut.
Vreven passt de bal met de wreef. Perman rent richting de bal. Perman geeft de bal voor. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Gmür is nu in balbezit. Inworp. Gmür met de inworp. Fulga geeft een hoge lob. Flick maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 66%, Tomo 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - Tomo 0:0

46e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zurovac ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zurovac naar de kleedkamers voor een vroege douche. Flick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flick legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Botea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Fulga krijgt zijn hoofd ertegen. Filanowskii rent richting de bal. Flick onderschept slim de pass. Flick haalt uit met een fantastische trap. Botea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Tomo 1:0

53e minuut.
Filanowskii kan de bal niet met de borst controleren. Filanowskii passt de bal zonder na te denken. Kričančić is nu in balbezit. Kričančić geeft een hoge lob. De Witte springt en kopt de bal. Bădilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Buitenspel voor De Witte. Goede buitenspelval van de verdediging. Serwatka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Serwatka kopt de bal weg. Fulga met een sublieme pass. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft de bal voor. Flick springt en kopt de bal. Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porrone krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gmür passt de bal zonder na te denken. Flick rent richting de bal. Creangă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flick kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Tomo 2:0

73e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Ciacia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Witte rent richting de bal. De Witte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Tomo 2:1

78e minuut.
Gmür met een sublieme pass. Flick is nu in balbezit. Creangă is nu in balbezit. Flick rent richting de bal. Flick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Porrone geeft een hoge lob. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick verovert de bal door een tackle van achteren. Flick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 46%, Tomo 54%.
Scarpones FC - Tomo 2:1