Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FELLAZ Ostrava points
leden 2013 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 46.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


11e minuut.
Kenchoshvili geeft een hoge lob. Klungelig pakt Braut de bal. Fazilov is nu in balbezit. Fazilov haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Čuhel speelt de bal door. Schiavone speelt de bal door. Fremel speelt de bal door. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Arcipreste onderschept slim de pass. Arcipreste met een sublieme pass. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel. Paltrow probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čuhel neemt de hoekschop. Sterescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Careaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hillebrand passt de bal met de wreef. Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste met een sublieme pass. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Careaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Svozil geeft de bal voor. Fazilov probeert de bal aan de voet te houden. Hillebrand kopt de bal weg. Arcipreste is nu in balbezit. Arcipreste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fremel rent richting de bal. Fremel geeft de bal voor. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Garreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Garreau passt de bal met de wreef. Denis is nu in balbezit. Hoàng Quân onderschept slim de pass. Hoàng Quân schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste passt de bal met de wreef. Strujac is nu in balbezit. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Careaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FELLAZ Ostrava 58%, points 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FELLAZ Ostrava - points 0:0

48e minuut.
Garreau is nu in balbezit. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva geeft de bal voor. Sterescu krijgt zijn hoofd ertegen. Careaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Schiavone passt de bal in één keer door. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva geeft een lange en hoge pass. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pleva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamsbart komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Denis met een sublieme pass. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal in één keer door. Arcipreste rent richting de bal. Arcipreste schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Braut geeft een hoge lob. Inworp. Garreau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fazilov rent richting de bal. Fazilov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FELLAZ Ostrava 47%, points 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FELLAZ Ostrava - points 0:0