Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels Beetlehemin Seimiveikot
Q17 Tactiek victory
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
42.7 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spreafichi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İsgəndərov is nu in balbezit. Nusbaum onderschept slim de pass. Nusbaum draait met de bal, schiet en ... Slavović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Schüle is nu in balbezit. Chaduneli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schüle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapanila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonnier heeft problemen om de bal te vangen. Schüle verovert de bal door een tackle van achteren. Schüle schiet op doel. Slavović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Başak kopt de bal weg. Daar is Weingart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Beetlehemin Seimiveikot 0:1

20e minuut.
Spreafichi speelt de bal door. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pulga krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi geeft een hoge lob. Nusbaum rent richting de bal. Nusbaum geeft een lange en hoge pass. Pulga kopt de bal weg. Slavović bokst de bal weg.

36e minuut.
Spreafichi speelt de bal door. Nusbaum is nu in balbezit. Praagh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nusbaum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nusbaum kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
İsgəndərov met een sublieme pass. Kulka is nu in balbezit. Kulka geeft een lange en hoge pass. Burbello rent richting de bal. Burbello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Beetlehemin Seimiveikot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 60%, Beetlehemin Seimiveikot 40%.
Itä-Uusimaa Angels - Beetlehemin Seimiveikot 0:2

54e minuut.
Gilewicz rent richting de bal. Pulga onderschept slim de pass. Pulga probeert naar een medespeler te passen. Schüle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüle draait met de bal, schiet en ... Slavović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Burbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbello passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Beetlehemin Seimiveikot 0:3

58e minuut.
Weingart geeft een hoge lob. Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Pulga probeert naar een medespeler te passen. Schüle is nu in balbezit. Schüle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Verhasselt verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Piñeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is İsgəndərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsgəndərov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gilewicz rent richting de bal. Nusbaum onderschept slim de pass. Nusbaum speelt de bal door. Schüle is nu in balbezit. Schüle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nusbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier rent richting de bal. Bonnier geeft de bal voor. Burbello is nu in balbezit. Burbello schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gilewicz de bal. Praagh is nu in balbezit. Praagh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 68%, Beetlehemin Seimiveikot 32%.
Itä-Uusimaa Angels - Beetlehemin Seimiveikot 0:3