Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern München BR Real Spartak United
Treino de Defesa Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 21.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Milani probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Koidula rent richting de bal. Koidula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mărcuş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 1:0

22e minuut.
Mărcuş passt de bal zonder na te denken. de Matos is nu in balbezit. de Matos geeft een hoge lob. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grzonek speelt de bal door. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia passt de bal met de wreef. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 2:0

32e minuut.
Grzonek kopt de bal weg. Mărcuş is nu in balbezit. da Fonseca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mărcuş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărcuş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rainato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 3:0

35e minuut.
Inworp. Grzonek met een snelle inworp. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Rainato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 4:0

36e minuut.
Bertolini rent richting de bal. Bertolini passt de bal met de wreef. Daar is de Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koidula rent richting de bal. Koidula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel. Rainato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 28%, Real Spartak United 72%.
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 5:0

46e minuut.
Mazon rent richting de bal. Mazon passt de bal zonder na te denken. Daar is Milani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Koidula is nu in balbezit. Koidula haalt uit met een fantastische trap. Gerault heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos geeft de bal voor. Grzonek kopt de bal weg. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hrabia speelt de bal door. Grzonek is nu in balbezit. Grzonek passt de bal in één keer door. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 6:0

56e minuut.
Sanguinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek is nu in balbezit. Grzonek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mărcuş de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Rainato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Milani rent richting de bal. Hrabia onderschept slim de pass. Hrabia speelt de bal door. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Callens is nu in balbezit. Callens met een sublieme pass. Gerault is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş schiet op doel. Rainato bokst de bal weg.

65e minuut.
Koidula passt de bal in één keer door. Grzonek rent richting de bal. Grzonek passt de bal zonder na te denken. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mărcuş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
de Matos kopt de bal weg. Sanguinário heeft problemen om de bal te vangen. Milani bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula rent richting de bal. Koidula schiet op doel. Rainato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 7:0

69e minuut.
Hrabia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Amante bereikt de bal nog maar net als eerste. Callens verovert de bal door een tackle van achteren. Callens speelt de bal door. Koidula rent richting de bal. Koidula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Callens verovert de bal door een tackle van achteren. Callens geeft de bal voor. Gerault kan de bal niet met de borst controleren. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 8:0

84e minuut.
Grzonek passt de bal in één keer door. Hernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Martínez passt de bal in één keer door. Koidula is nu in balbezit. Koidula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Callens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malaio rent richting de bal. Malaio passt de bal zonder na te denken. Callens rent richting de bal. Callens geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 26%, Real Spartak United 74%.
F.C. Bayern München BR - Real Spartak United 8:0