Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team Imperials F.C.
sconfitta sicura Tactiek CRASTO22
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


19e minuut.
Forastieri kopt de bal weg. Pirrello is nu in balbezit. Pirrello passt de bal in één keer door. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zhuangfei speelt de bal door. Batić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri schiet op doel. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kiên Trung met een sublieme pass. Cung rent richting de bal. Cung geeft een hoge lob. Daar is Jelovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pirrello geeft een lange en hoge pass. Forastieri kopt de bal weg. Matelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Forastieri de bal. Forastieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Matelli speelt de bal door. Grozăvescu speelt de bal door. Spiridonov heeft problemen om de bal te vangen. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cedrés geeft de bal voor. Kiên Trung geeft een lange en hoge pass. Cung kopt de bal weg. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 38%, Imperials F.C. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Berta Team - Imperials F.C. 0:0

46e minuut.
Tumanyan geeft een lange en hoge pass. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo passt de bal zonder na te denken. Matelli heeft problemen om de bal te vangen. Matelli geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri geeft een lange en hoge pass. Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kenton. Cung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Durbec is nu in balbezit. Spiridonov rent richting de bal. Oteo begaat een overtreding. Spiridonov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spiridonov kan niet meer verder spelen. Belluscio komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Jelovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelovac kopt de bal weg. Pirrello rent richting de bal. Pirrello draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - Imperials F.C. 1:0

82e minuut.
Klungelig pakt Medanović de bal. Belluscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 36%, Imperials F.C. 64%.
Berta Team - Imperials F.C. 1:0