Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoniana F.C. Carioca F.C
compatto alto Tactiek 442
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 43.3
very good Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
Wadas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibrahimović de bal. Ibrahimović speelt de bal door. Mirković is nu in balbezit. Mirković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibrahimović is nu in balbezit. Ibrahimović draait met de bal, schiet en ... Atanasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ibrahimović passt de bal met de wreef. Maślanka rent richting de bal. Maślanka probeert naar een medespeler te passen. Mirković rent richting de bal. Mirković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Duda rent richting de bal. Duda geeft de bal voor. Ibrahimović rent richting de bal. Ibrahimović schiet op doel. Atanasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wadas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siebers de bal. Siebers probeert naar een medespeler te passen. Ibrahimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Maślanka geeft de bal voor. Secară heeft problemen om de bal te vangen. Mirković onderschept slim de pass. Mirković schiet op doel. Atanasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Carioca F.C 1:0

33e minuut.
Adam heeft problemen om de bal te vangen. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam begaat een overtreding. Mirković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wadas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Atanasov bokst de bal weg.

45e minuut.
Wadas passt de bal zonder na te denken. Maślanka heeft problemen om de bal te vangen. Maślanka met een sublieme pass. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković haalt uit met een fantastische trap. Atanasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 25%, Carioca F.C 75%.
Antoniana F.C. - Carioca F.C 1:0

46e minuut.
Dyrek komt het veld opgelopen. García López komt het veld opgelopen. ER komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Buitenspel voor Złotnicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Wadas neemt vlug de vrije trap. García López rent richting de bal. García López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł speelt de bal door. Wadas met een sublieme pass. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Adam is nu in balbezit. Dyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrek passt de bal zonder na te denken. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dyrek met een sublieme pass. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López passt de bal met de wreef. Ibrahimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimović haalt uit met een fantastische trap. Atanasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł rent richting de bal. Żywioł passt de bal met de wreef. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Atanasov niet meer kan verder spelen. Groenweghe komt het veld opgelopen. Dyrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibrahimović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Carioca F.C 2:0

66e minuut.
Doeltrap. Groenweghe met een harde bal richting middenveld. Dyrek kopt de bal weg. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Adam probeert naar een medespeler te passen. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł passt de bal met de wreef. Ibrahimović rent richting de bal. ER geeft een hoge lob. Groenweghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
ER rent richting de bal. ER passt de bal met de wreef. Dyrek speelt de bal door. Daar is García López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García López schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Chacín met een sublieme pass. Vandevenne rent richting de bal. Vandevenne passt de bal zonder na te denken. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Todari geeft de bal voor. Żywioł kopt de bal weg. Daar is Chacín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Trifu met de inworp. Dyrek rent richting de bal. Dyrek geeft de bal voor. Adam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żywioł speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 23%, Carioca F.C 77%.
Antoniana F.C. - Carioca F.C 2:0