Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolne Zergi Oświęcim KS
Normal Tactiek DEFFIK
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Telichowski geeft een lange en hoge pass. Valdsoo rent richting de bal. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdsoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:1

5e minuut.
Protti passt de bal zonder na te denken. Valdsoo rent richting de bal. Valdsoo schiet op doel. Śnieżek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zająkała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ostas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śnieżek kopt de bal weg. Ostas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protti bereikt de bal nog maar net als eerste. Protti geeft een hoge lob. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Shufa verovert de bal door een tackle van achteren. Shufa geeft een lange en hoge pass. Valdsoo heeft problemen om de bal te vangen. Valdsoo draait met de bal, schiet en ... Ostas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:2

14e minuut.
Daar is Protti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protti geeft een hoge lob. Śnieżek is nu in balbezit. Valdsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdsoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oswos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śnieżek de bal onder controle te krijgen. Ostas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Protti onderschept slim de pass. Protti speelt de bal door. Valdsoo rent richting de bal. Valdsoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Zająkała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Protti geeft de bal voor. Valdsoo krijgt zijn hoofd ertegen. Ostas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:3

21e minuut.
Morgiewicz passt de bal in één keer door. Kapica is nu in balbezit. Telichowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telichowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Shufa verovert de bal door een tackle van achteren. Shufa geeft een lange en hoge pass. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdsoo rent richting de bal. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:4

31e minuut.
Oswos rent richting de bal. Vitalliano rent richting de bal. Vitalliano geeft een hoge lob. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zająkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zająkała geeft de bal voor. Breś probeert de bal aan de voet te houden. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oswos speelt de bal door. Klungelig pakt Korbiel de bal. Korbiel passt de bal in één keer door. Valdsoo rent richting de bal. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap. Ostas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:5

42e minuut.
Protti rent richting de bal. Protti geeft de bal voor. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo schiet op doel. Ostas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolne Zergi 72%, Oświęcim KS 28%.
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:5

46e minuut.
Kmicic is nu in balbezit. Kmicic passt de bal zonder na te denken. Protti speelt de bal door. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ostas met een harde bal richting middenveld. Vitalliano kopt de bal weg. Breś rent richting de bal. Valdsoo onderschept slim de pass. Valdsoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Leja rent richting de bal. Leja met een sublieme pass. Protti speelt de bal door. Daar is Valdsoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdsoo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ostas met een harde bal richting middenveld. Vitalliano kopt de bal weg. Protti geeft een lange en hoge pass. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Shufa geeft een hoge lob. Zająkała is nu in balbezit. Zająkała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valdsoo de bal. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:6

75e minuut.
Vitalliano passt de bal met de wreef. Leja heeft problemen om de bal te vangen. Protti is nu in balbezit. Protti geeft een lange en hoge pass. Valdsoo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:7

79e minuut.
Samulewski onderschept slim de pass. Vitalliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalliano geeft de bal voor. Valdsoo rent richting de bal. Valdsoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vitalliano passt de bal met de wreef. Zająkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zająkała passt de bal met de wreef. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo schiet op doel. Ostas bokst de bal weg. Valdsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdsoo schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Leja rent richting de bal. Vitalliano onderschept slim de pass. Vitalliano geeft een lange en hoge pass. Valdsoo is nu in balbezit. Valdsoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:8

89e minuut.
Vitalliano speelt de bal door. Protti rent richting de bal. Protti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valdsoo de bal. Valdsoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolne Zergi 70%, Oświęcim KS 30%.
Wolne Zergi - Oświęcim KS 0:8