Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCAdek77 Project
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 34
solide Schieten goed
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Piecītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubits rent richting de bal. Grubits geeft een lange en hoge pass. Martínez Mora heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pastorčić de bal. Paal!

3e minuut.
Siimon probeert naar een medespeler te passen. Sambucetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piecītis de bal. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 1:0

6e minuut.
Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thịnh rent richting de bal. Quốc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Jaszka is nu in balbezit. Jaszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quốc Thịnh kopt de bal weg. Pastorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecītis verovert de bal door een tackle van achteren. Piecītis schiet op doel. Smaczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 2:0

44e minuut.
Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz onderschept slim de pass. Łazarz haalt uit met een fantastische trap. Vandooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 39%, Project 61%.
FCAdek77 - Project 2:1

48e minuut.
Cedrón rent richting de bal. Martínez Mora is nu in balbezit. Martínez Mora met een sublieme pass. Piecītis is nu in balbezit. Piecītis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bustos passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grubits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 3:1

68e minuut.
Quốc Thịnh passt de bal met de wreef. Grubits rent richting de bal. Grubits met een sublieme pass. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piecītis verovert de bal door een tackle van achteren. Grubits geeft een hoge lob. Martínez Mora is nu in balbezit. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap. Smaczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 4:1

90e minuut.
Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca met een sublieme pass. Łazarz is nu in balbezit. Łazarz haalt uit met een fantastische trap. Vandooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - Project 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 42%, Project 58%.
FCAdek77 - Project 4:2