Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC CD Amigó
2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Łabuś geeft een hoge lob. Chinelinho kopt de bal weg. Klink rent richting de bal. Klink geeft een hoge lob. Chinelinho springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 1:0

5e minuut.
Krnąbrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnąbrny geeft de bal voor. Elías rent richting de bal. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Colinas Ferreras de bal onder controle te krijgen. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klink geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Calami verovert de bal door een tackle van achteren. Calami speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 2:0

17e minuut.
Pino rent richting de bal. Komočar verovert de bal door een tackle van achteren. Komočar speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kaleas geeft een hoge lob. Daar is Colinas Ferreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klink kopt de bal weg. Klungelig pakt Chinelinho de bal. Klink speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Colinas Ferreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Komočar passt de bal met de wreef. Klink rent richting de bal. Klink passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chinelinho de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 3:0

34e minuut.
García Sendín met een sublieme pass. Suárez Cartoy is nu in balbezit. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 4:0

35e minuut.
Zúñiga speelt de bal door. Elías probeert naar een medespeler te passen. Pino is nu in balbezit. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciendones geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho passt de bal in één keer door. Calami is nu in balbezit. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 29%, CD Amigó 71%.
Imapi FC - CD Amigó 5:0

46e minuut.
García Sendín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suárez Cartoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klink passt de bal in één keer door. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras geeft een hoge lob. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho schiet op doel. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ciendones geeft een hoge lob. Klink is nu in balbezit. Klink passt de bal in één keer door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Calami kopt de bal weg. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho passt de bal in één keer door. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Klink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colinas Ferreras geeft de bal voor. Klungelig pakt Suárez Cartoy de bal. Komočar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komočar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Montes niet meer kan verder spelen. Lencina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chinelinho geeft de bal voor. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink passt de bal met de wreef. Daar is Chinelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 6:0

68e minuut.
Komočar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pino de bal. Komočar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komočar geeft een lange en hoge pass. Chinelinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 7:0

73e minuut.
Komočar geeft een lange en hoge pass. Lencina speelt de bal door. García Sendín rent richting de bal. Komočar verovert de bal door een tackle van achteren. Komočar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 8:0

83e minuut.
Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casas Andades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Sendín rent richting de bal. García Sendín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink probeert naar een medespeler te passen. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Lencina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Łabuś kopt de bal weg. Klink rent richting de bal. Klink passt de bal in één keer door. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft de bal voor. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Amigó 9:0

90e minuut.
Calami kopt de bal weg. Komočar heeft problemen om de bal te vangen. Komočar geeft de bal voor. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 15%, CD Amigó 85%.
Imapi FC - CD Amigó 9:0