Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Lomba Sport FC Invicto
BUDA 5-3-2 Tactiek invicto 442a
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


3e minuut.
Gianasi heeft problemen om de bal te vangen. Gianasi geeft een lange en hoge pass. Fernández Hernández probeert de bal met de borst te controleren. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Copită is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojaxyan. Copită is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smecernieks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 1:0

11e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Gianasi speelt de bal door. Rorat rent richting de bal. Rorat haalt uit met een fantastische trap. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 2:0

16e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Gianasi geeft een hoge lob. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Santamaría de bal. Santamaría passt de bal zonder na te denken. Alfonso is nu in balbezit. Kroczek verovert de bal door een tackle van achteren. Kroczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Gianasi onderschept slim de pass. Gianasi speelt de bal door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Yukun passt de bal in één keer door. Smecernieks met een sublieme pass. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.

32e minuut.
Kroczek onderschept slim de pass. Kroczek speelt de bal door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ... Lama probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Bonannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek onderschept slim de pass. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg. Klungelig pakt Ayuso de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 4:0

38e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Gianasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gianasi speelt de bal door. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Copită geeft een lange en hoge pass. Gianasi rent richting de bal. Gianasi passt de bal in één keer door. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Smecernieks onderschept slim de pass. Smecernieks speelt de bal door. Klungelig pakt Rorat de bal. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 24%, FC Invicto 76%.
La Lomba Sport - FC Invicto 4:0

47e minuut.
Yukun probeert naar een medespeler te passen. Smecernieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Smecernieks met een sublieme pass. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Fernández Hernández kopt de bal weg. Gianasi heeft problemen om de bal te vangen. Gianasi passt de bal in één keer door. Rorat rent richting de bal. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 5:0

67e minuut.
Santamaría is nu in balbezit. Copită onderschept slim de pass. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft een hoge lob. Kroczek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Smecernieks met een snelle inworp. Gianasi rent richting de bal. Gianasi geeft de bal voor. Rorat is nu in balbezit. Rorat schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Smecernieks speelt de bal door. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 6:0

77e minuut.
Adışen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rorat kopt de bal weg. Fernández Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kroczek passt de bal zonder na te denken. Gianasi rent richting de bal. Gianasi speelt de bal door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gianasi rent richting de bal. Gianasi speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - FC Invicto 7:0

85e minuut.
Adışen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 32%, FC Invicto 68%.
La Lomba Sport - FC Invicto 7:0