Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 Duelistii
5-3-2 Tactiek 222
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Praski speelt de bal door. Kobierski is nu in balbezit. Kobierski passt de bal zonder na te denken. Daar is Rostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hồng rent richting de bal. Praski rent richting de bal. Praski passt de bal met de wreef. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Brigantini de bal. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schulp verovert de bal door een tackle van achteren. Praski onderschept slim de pass. Praski passt de bal in één keer door. Hồng rent richting de bal. Hồng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kobierski geeft een hoge lob. Tourinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocampo de bal. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hồng heeft problemen om de bal te vangen. Schulp is nu in balbezit. Hồng onderschept slim de pass. Hồng schiet op doel. Valintas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kubiatko met een sublieme pass. Praski heeft problemen om de bal te vangen. Praski speelt de bal door. Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kubiatko rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega geeft een lange en hoge pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 0:1

22e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Kobierski is nu in balbezit. Kobierski geeft een hoge lob. Tourinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gałczyński geeft een lange en hoge pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Olăroiu geeft de bal voor. Rostowski kopt de bal weg. Valintas rent richting de bal. Hồng verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng haalt uit met een fantastische trap. Tourinho bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Ocampo de bal. Kobierski speelt de bal door. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 0:2

38e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel speelt de bal door. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 0:3

40e minuut.
Kubiatko heeft problemen om de bal te vangen. Hồng rent richting de bal. Hồng geeft de bal voor. Praski rent richting de bal. Praski draait met de bal, schiet en ... Tourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gałczyński met de inworp. Rabiega geeft een hoge lob. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 37%, Duelistii 63%.
My Route 66 - Duelistii 0:4

46e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een lange en hoge pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cepeda rent richting de bal. Cepeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 0:5

49e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică met een sublieme pass. Hồng is nu in balbezit. Hồng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 1:5

55e minuut.
Brigantini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brigantini passt de bal zonder na te denken. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kubiatko is nu in balbezit. Kubiatko passt de bal zonder na te denken. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Brigantini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mróz de bal onder controle te krijgen. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 1:6

76e minuut.
Mróz is nu in balbezit. Mróz geeft een lange en hoge pass. Gałczyński probeert naar een medespeler te passen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft de bal voor. Cepeda is nu in balbezit. Klungelig pakt Cepeda de bal. Cepeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hồng rent richting de bal. Kobierski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobierski is nu in balbezit. Kobierski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Amiloğlu passt de bal met de wreef. Kubiatko rent richting de bal. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Duelistii 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 32%, Duelistii 68%.
My Route 66 - Duelistii 1:7