Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deniz Spor fc AKSARAY
4-5-1 Tactiek ?????
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
45.5 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten good
weak Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Todeschini passt de bal zonder na te denken. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Csont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - fc AKSARAY 0:1

11e minuut.
Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rico zijn tegenspeler op de grond. Driver raakt geblesseerd tijdens het duel. Bocheński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haubner kopt de bal weg. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Keser speelt de bal door. Sezgili rent richting de bal. Met opzet legt Homoliak zijn tegenspeler op de grond. Homoliak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pelikán passt de bal in één keer door. Mantovani is nu in balbezit. Gołosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołosz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Todeschini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trivunović komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Arthur rent richting de bal. Arthur draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Csont trapt de bal weg. Arthur kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 61%, fc AKSARAY 39%.
Deniz Spor - fc AKSARAY 0:1

47e minuut.
Keser passt de bal zonder na te denken. Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašević verovert de bal door een tackle van achteren. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - fc AKSARAY 0:2

60e minuut.
Sezgili rent richting de bal. Sezgili passt de bal in één keer door. Piirala is nu in balbezit. Piirala geeft een hoge lob. Pelikán kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pelikán met de inworp. Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mantovani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Trivunović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trivunović kan niet meer verder spelen. Koçyiğit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 68%, fc AKSARAY 32%.
Deniz Spor - fc AKSARAY 0:2