Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK Karahasanlilar
sonnn Tactiek Hedef 3.Lig
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43.9 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Kolano met een sublieme pass. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak geeft een lange en hoge pass. Krupica springt en kopt de bal. Kempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Karahasanlilar 0:1

10e minuut.
Burak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicheli. Nicheli krijgt een gele kaart. Kolano raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolano met een snel genomen vrije trap. Kempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Brzostowski de bal. Krupica is nu in balbezit. Brzostowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krupica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loffeld legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Badem rent richting de bal. Xingcan begaat een overtreding. Xingcan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nicheli kan de bal niet met de borst controleren. Kolano probeert naar een medespeler te passen. Burak is nu in balbezit. Burak geeft een hoge lob. Krupica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burak geeft een lange en hoge pass. Krupica krijgt zijn hoofd ertegen. Gibert heeft problemen om de bal te vangen. Kempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Peraza kan de bal niet met de borst controleren. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza onderschept slim de pass. Peraza geeft de bal voor. Loffeld kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Xingcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingcan geeft een hoge lob. Burak rent richting de bal. Burak geeft een hoge lob. Krupica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Xingcan probeert naar een medespeler te passen. Burak rent richting de bal. Burak geeft een hoge lob. Krupica maakt een snoekduik en kopt de bal. Kempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Xingcan probeert naar een medespeler te passen. Peraza is nu in balbezit. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krupica de bal. Krupica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 65%, Karahasanlilar 35%.
Karagöl FK - Karahasanlilar 0:1

49e minuut.
Pipia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Triguero de bal onder controle te krijgen. Peraza rent richting de bal. Peraza geeft een lange en hoge pass. Loffeld krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Karahasanlilar 0:2

55e minuut.
Dafinescu speelt de bal door. Triguero kopt de bal weg. Jereb rent richting de bal. Özdeş onderschept slim de pass. Özdeş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Peraza met de inworp. Xingcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager verovert de bal door een tackle van achteren. Sandager schiet op doel. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Karahasanlilar 1:2

78e minuut.
Xingcan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pipia de bal. Özdeş rent richting de bal. Özdeş schiet op doel. Dafinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 43%, Karahasanlilar 57%.
Karagöl FK - Karahasanlilar 1:2