Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NMBRONEE boso
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten adequate
average Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Maquilena rent richting de bal. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frydensbjerg de bal. Montema rent richting de bal. Montema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dallas haalt uit met een fantastische trap. Əbluc probeert de bal aan de voet te houden. Montema rent richting de bal. Montema schiet op doel. Vivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Muráň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Preotu neemt de hoekschop. Dallas kopt de bal weg. Vivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Maquilena passt de bal zonder na te denken. Preotu speelt de bal door. Dallas is nu in balbezit. Dallas draait met de bal, schiet en ... Montema geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dallas rent richting de bal. Dallas draait met de bal, schiet en ... Vivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:1

13e minuut.
Gonzalez Garcia kopt de bal weg. Pamuła met een sublieme pass. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydensbjerg is nu in balbezit. Frydensbjerg passt de bal zonder na te denken. Vivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Montema verovert de bal door een tackle van achteren. Montema speelt de bal door. Klungelig pakt Dallas de bal. Dallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:2

19e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Dallas passt de bal zonder na te denken. Montema is nu in balbezit. Montema draait met de bal, schiet en ... Vivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:3

22e minuut.
Korecki is nu in balbezit. Larruzea is nu in balbezit. Larruzea geeft de bal voor. Korecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaferoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zaferoğlu trapt de bal weg van het doel. Pashanov probeert de bal met de borst te controleren. Pashanov met een sublieme pass. Idczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muráň rent richting de bal. Montema verovert de bal door een tackle van achteren. Montema passt de bal in één keer door. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap. Vivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:4

31e minuut.
Zamborský is nu in balbezit. Zamborský speelt de bal door. Muráň heeft problemen om de bal te vangen. Montema is nu in balbezit. Montema haalt uit met een fantastische trap. Vivaldo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:5

33e minuut.
Kola geeft een hoge lob. Muráň rent richting de bal. Montema onderschept slim de pass. Montema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Larruzea rent richting de bal. Idczak is nu in balbezit. Frydensbjerg begaat een overtreding. Frydensbjerg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola begaat een overtreding. Korecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonzalez Garcia met een snel genomen vrije trap. Korecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 55%, boso 45%.
NMBRONEE - boso 0:5

58e minuut.
Dallas rent richting de bal. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Montema is nu in balbezit. Montema haalt uit met een fantastische trap. Vivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:6

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maquilena rent richting de bal. Maquilena geeft een lange en hoge pass. Montema maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Əbluc met een sublieme pass. Maquilena is nu in balbezit. Maquilena geeft de bal voor. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Brencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maquilena geeft een lange en hoge pass. Muráň rent richting de bal. Montema verovert de bal door een tackle van achteren. Montema draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maquilena kopt de bal weg. Frydensbjerg rent richting de bal. Frydensbjerg passt de bal met de wreef. Montema bereikt de bal nog maar net als eerste. Montema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 0:7

83e minuut.
Daar is Idczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallas onderschept slim de pass. Gonzalez Garcia onderschept slim de pass. Gonzalez Garcia passt de bal met de wreef. Brencio geeft de bal voor. Zaferoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - boso 1:7

90e minuut.
Vivaldo met een harde bal richting middenveld. Frydensbjerg kopt de bal weg. Daar is Əbluc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montema bereikt de bal nog maar net als eerste. Montema haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 62%, boso 38%.
NMBRONEE - boso 1:7