Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FC Wolf Legia
SILVER Tactiek Klopp_01
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Nálepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nálepka geeft de bal voor. Jongh heeft problemen om de bal te vangen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lemański onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Wolf Legia 0:1

12e minuut.
Bucerzan speelt de bal door. Dobeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeš passt de bal in één keer door. Rákosi rent richting de bal. Rákosi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Strelec rent richting de bal. López Bravo is nu in balbezit. López Bravo geeft een hoge lob. Macoun kan de bal niet met de borst controleren. Macoun haalt uit met een fantastische trap. Siltanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bucerzan geeft een hoge lob. Macoun kopt de bal weg. Daar is Wierzgacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákosi is nu in balbezit. Rákosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hirsch met een sublieme pass. Macoun is nu in balbezit. Macoun geeft een hoge lob. Rákosi springt en kopt de bal. Siltanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - FC Wolf Legia 1:1

37e minuut.
Sral passt de bal in één keer door. Strelec rent richting de bal. Chudy is nu in balbezit. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Wolf Legia 1:2

39e minuut.
López Bravo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nálepka met een snelle inworp. Kövér geeft een hoge lob. Chudy springt en kopt de bal. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Buitenspel voor Rákosi. Goede buitenspelval van de verdediging. Vallenilla neemt vlug de vrije trap. Sral kopt de bal weg. Strelec rent richting de bal. Strelec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kövér heeft problemen om de bal te vangen. Dobeš is nu in balbezit. Dobeš passt de bal zonder na te denken. Macoun is nu in balbezit. Macoun draait met de bal, schiet en ... Siltanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 55%, FC Wolf Legia 45%.
FK-JANKA - FC Wolf Legia 1:2

48e minuut.
López Bravo met een sublieme pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch speelt de bal door. Macoun rent richting de bal. Macoun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirsch met een snelle inworp. Macoun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dobeš passt de bal zonder na te denken. Bucerzan rent richting de bal. Bucerzan geeft een lange en hoge pass. Macoun is nu in balbezit. Macoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh geeft een lange en hoge pass. Bucerzan kopt de bal weg. Rákosi heeft problemen om de bal te vangen. Rákosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Koenig rent richting de bal. Koenig geeft de bal voor. Macoun rent richting de bal. Macoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - FC Wolf Legia 2:2

73e minuut.
Sral kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mirallas de bal onder controle te krijgen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy schiet op doel. Wiankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Wolf Legia 2:3

88e minuut.
Hajoštek is nu in balbezit. Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch speelt de bal door. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosi draait met de bal, schiet en ... Siltanen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 36%, FC Wolf Legia 64%.
FK-JANKA - FC Wolf Legia 2:3