Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-27 18:15
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Club A Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Club A Tapolcafői SE
Normal Tactiek próba
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 51
slecht Schieten solide
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Luketics heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter passt de bal met de wreef. Fabri is nu in balbezit. Fabri draait met de bal, schiet en ... Aranyos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă is nu in balbezit. Pomianowski is nu in balbezit. Hilă is nu in balbezit. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aranyos trapt de bal weg. Sandoval speelt de bal door. Hegyháti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Babits passt de bal in één keer door. Marx rent richting de bal. Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski geeft een lange en hoge pass. Fabri kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:1

16e minuut.
Hilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter geeft een hoge lob. Fabri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:2

17e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Fabri rent richting de bal. Fabri draait met de bal, schiet en ... Aranyos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:3

20e minuut.
Sandoval met een snelle inworp. De Sutter met een sublieme pass. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:4

21e minuut.
Fabri speelt de bal door. De Sutter geeft de bal voor. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă schiet op doel. Balázsy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Pomianowski is nu in balbezit. Fabri met een sublieme pass. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:5

28e minuut.
Inworp. Sandoval met de inworp. De Sutter rent richting de bal. De Sutter geeft een lange en hoge pass. Pomianowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:6

33e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski speelt de bal door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cheimonetos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fabri de bal. Hegyháti is nu in balbezit. Fabri onderschept slim de pass. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fabri rent richting de bal. Sütöri geeft een lange en hoge pass. Skalski kopt de bal weg. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club A 82%, Tapolcafői SE 18%.
Club A - Tapolcafői SE 0:6

46e minuut.
Groszmann speelt de bal door. Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheimonetos geeft de bal voor. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Hilă rent richting de bal. Hilă geeft de bal voor. Fabri is nu in balbezit. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hilă neemt de hoekschop. Fabri controleert de bal met de borst. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski schiet op doel. Aranyos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balázsy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:7

50e minuut.
Luketics verovert de bal door een tackle van achteren. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi geeft een hoge lob. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Cheimonetos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bokor is nu in balbezit. Cheimonetos begaat een overtreding. Bokor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bokor kan niet meer verder spelen. Sánta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Doeltrap. Aranyos met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalski met de inworp. De Sutter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hilă rent richting de bal. Hilă probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti probeert de bal aan de voet te houden. Aranyos bokst de bal weg. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Aranyos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:8

58e minuut.
Hilă passt de bal in één keer door. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal zonder na te denken. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fabri de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Aranyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fabri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalski met een snelle inworp. De Sutter met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:9

67e minuut.
Skalski onderschept slim de pass. Skalski geeft een hoge lob. Fabri rent richting de bal. Fabri schiet op doel. Aranyos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:10

72e minuut.
Hegyháti probeert naar een medespeler te passen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Hilă is nu in balbezit. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Aranyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă geeft een lange en hoge pass. Aranyos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Cheimonetos onderschept slim de pass. Cheimonetos geeft een hoge lob. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel. Aranyos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:11

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalski met een snelle inworp. De Sutter speelt de bal door. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:12

83e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă geeft een hoge lob. Daar is Sütöri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Aranyos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:13

88e minuut.
Hilă rent richting de bal. Hilă passt de bal zonder na te denken. Balázsy met een sublieme pass. Bea Jauregi geeft een hoge lob. De Sutter kopt de bal weg. Aranyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club A - Tapolcafői SE 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club A 75%, Tapolcafői SE 25%.
Club A - Tapolcafői SE 0:14