Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm Fc Maicanesti
4-3-3 probe Tactiek psy
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Hrnčár verovert de bal door een tackle van achteren. Hrnčár met een sublieme pass. Perianu speelt de bal door. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Hrnčár kopt de bal weg. Majsner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumilas. Szumilas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Majsner onderschept slim de pass. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Fc Maicanesti 1:0

31e minuut.
Cung speelt de bal door. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa rent richting de bal. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacalaz Tm - Fc Maicanesti 1:1

35e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Pekárik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrnčár kopt de bal weg. Daar is Pekárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 51%, Fc Maicanesti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sacalaz Tm - Fc Maicanesti 1:1

56e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa met een sublieme pass. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Kende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Amca is nu in balbezit. Prlainović verovert de bal door een tackle van achteren. Prlainović passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zamora met een snelle inworp. Majsner rent richting de bal. Majsner passt de bal met de wreef. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Hrnčár kan de bal niet met de borst controleren. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnčár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrnčár krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Cung rent richting de bal. Carlos begaat een overtreding. Carlos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 50%, Fc Maicanesti 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sacalaz Tm - Fc Maicanesti 1:1