Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur CS Viitorul Hunedoara
atac d Tactiek 433x
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 30
goed Schieten matig
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela passt de bal met de wreef. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 1:0

7e minuut.
Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Berescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 2:0

14e minuut.
Demirbüker kopt de bal weg. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bukowiec met een snelle inworp. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś met een sublieme pass. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gacuś passt de bal in één keer door. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki schiet op doel. Andrei probeert de bal aan de voet te houden. Berescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 3:0

40e minuut.
Bukowiec kopt de bal weg. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Berescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ciświcki is nu in balbezit. Quevedo rent richting de bal. Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 17%, CS Viitorul Hunedoara 83%.
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 4:0

49e minuut.
Bukowiec geeft een hoge lob. Ciświcki heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 5:0

51e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Caspers onderschept slim de pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 6:0

58e minuut.
Gacuś passt de bal met de wreef. Ciświcki is nu in balbezit. Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bărzoi passt de bal met de wreef. Belodedici rent richting de bal. Belodedici geeft de bal voor. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kobiela passt de bal met de wreef. van Weert rent richting de bal. Honceriu begaat een overtreding. van Weert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacuś wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yemyeşil met een sublieme pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal met de wreef. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu geeft een hoge lob. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gacuś kopt de bal weg. van Weert rent richting de bal. van Weert probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Udroiu de bal. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki passt de bal in één keer door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 11%, CS Viitorul Hunedoara 89%.
C.F. Arthur - CS Viitorul Hunedoara 6:0