Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste Vladeni Club
Stefan Tactiek munte1
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
48.4 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga geeft een hoge lob. Cakarun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Manolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Cakarun rent richting de bal. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Vladeni Club 1:0

10e minuut.
Moldovan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spitz komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Buitenspel voor Woźnica. Goede buitenspelval van de verdediging. Mihov neemt vlug de vrije trap. Manolou heeft problemen om de bal te vangen. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maurillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurillo geeft de bal voor. Nebenthal kopt de bal weg. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık schiet op doel. Pancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Ciężkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maurillo speelt de bal door. Woźnica rent richting de bal. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Pancu bokst de bal weg. Paal!

28e minuut.
Terek geeft de bal voor. Klungelig pakt Maćkowicz de bal. Ciężkowski kopt de bal weg. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal draait met de bal, schiet en ... Pancu bokst de bal weg.

36e minuut.
Ciężkowski passt de bal zonder na te denken. Maurillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurillo met een sublieme pass. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Ciężkowski de bal. Ciężkowski met een sublieme pass. Nebenthal rent richting de bal. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 48%, Vladeni Club 52%.
CS Targoviste - Vladeni Club 1:0

47e minuut.
Bocciarelli geeft een hoge lob. Spitz rent richting de bal. Spitz speelt de bal door. Cakarun heeft problemen om de bal te vangen. Cakarun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Cakarun rent richting de bal. Klungelig pakt Spitz de bal. Metsala verovert de bal door een tackle van achteren. Cakarun onderschept slim de pass. Cakarun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maćkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kijek speelt de bal door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ulich met een sublieme pass. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi passt de bal in één keer door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ulich heeft problemen om de bal te vangen. Spitz rent richting de bal. Ulich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ulich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 58%, Vladeni Club 42%.
CS Targoviste - Vladeni Club 1:0