Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau FC Szereda
ozdef Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Strungăreanu passt de bal in één keer door. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz met een sublieme pass. Petro rent richting de bal. Petro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 0:1

15e minuut.
Strungăreanu passt de bal met de wreef. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Petro rent richting de bal. Petro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 0:2

29e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Strungăreanu met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Petro verovert de bal door een tackle van achteren. Petro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Zybertowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu geeft de bal voor. Furlan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ghiţescu passt de bal in één keer door. Einman is nu in balbezit. Einman probeert naar een medespeler te passen. Loockx is nu in balbezit. Loockx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 54%, FC Szereda 46%.
Chelsea Bacau - FC Szereda 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Loockx de bal. Caio da Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Furlan de bal onder controle te krijgen. Boiangiu kopt de bal weg. Uzunkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 1:3

54e minuut.
Einman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards is nu in balbezit. Parada maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parada naar de kleedkamers voor een vroege douche. Edwards raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Edwards kan niet meer verder spelen.

59e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Furlan onderschept slim de pass. Met opzet legt Caio da Rocha zijn tegenspeler op de grond. Caio da Rocha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Gliaudenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliaudenis geeft de bal voor. Zybertowicz kopt de bal weg. Furlan rent richting de bal. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Uzunkalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Einman passt de bal zonder na te denken. Perdomo is nu in balbezit. Boiangiu begaat een overtreding. Perdomo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perdomo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

69e minuut.
Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Petro rent richting de bal. Petro haalt uit met een fantastische trap. Uzunkalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Gliaudenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliaudenis passt de bal met de wreef. Einman met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Moyaert is nu in balbezit. Moyaert geeft de bal voor. Eyholzer is nu in balbezit. Eyholzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 2:3

84e minuut.
Gliaudenis rent richting de bal. Einman verovert de bal door een tackle van achteren. Einman probeert naar een medespeler te passen. Perdomo rent richting de bal. Perdomo schiet op doel. Ţiplea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ţiplea trapt de bal weg van het doel. Strungăreanu met een sublieme pass. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 2:4

89e minuut.
Petro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 58%, FC Szereda 42%.
Chelsea Bacau - FC Szereda 2:4