Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
petrolul fc fc sud06
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Theodor rent richting de bal. Theodor speelt de bal door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Şoiman geeft een hoge lob. Cosma probeert de bal met de borst te controleren. Nichifor onderschept slim de pass. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - fc sud06 0:1

30e minuut.
Theodor onderschept slim de pass. Theodor geeft een lange en hoge pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Novac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Daar is Ruicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor is nu in balbezit. Ţirtea onderschept slim de pass. Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş is nu in balbezit. Ţirtea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţirtea krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş passt de bal in één keer door. Chirilă met een sublieme pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 56%, fc sud06 44%.
petrolul fc - fc sud06 0:1

72e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Şoiman met een sublieme pass. Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pintilii de bal. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 49%, fc sud06 51%.
petrolul fc - fc sud06 0:1