Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Marinogücü Spor Frodhein United
Marino Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ələkbərov kopt de bal weg. Claussen heeft problemen om de bal te vangen. Claussen met een sublieme pass. Magerko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Uraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov onderschept slim de pass. Ələkbərov probeert naar een medespeler te passen. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ələkbərov passt de bal zonder na te denken. İncebelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić maakt een afschuwelijke overtreding. Golić krijgt een gele kaart. İncebelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. İncebelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov met een sublieme pass. Turabov rent richting de bal. Turabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Üzümlü heeft problemen om de bal te vangen. Stafowski speelt de bal door. Golić heeft problemen om de bal te vangen. Turabov is nu in balbezit. Turabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Marinogücü Spor - Frodhein United 1:0

44e minuut.
Francioli met een snelle inworp. Claussen probeert naar een medespeler te passen. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov haalt uit met een fantastische trap. İskender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marinogücü Spor - Frodhein United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marinogücü Spor 29%, Frodhein United 71%.
San Marinogücü Spor - Frodhein United 2:0

47e minuut.
Davran rent richting de bal. Becleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Becleanu speelt de bal door. Golić rent richting de bal. Golić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Uraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh passt de bal zonder na te denken. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov draait met de bal, schiet en ... İskender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. İskender trapt de bal weg. Francioli kopt de bal weg. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski geeft een hoge lob. İskender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marinogücü Spor - Frodhein United 3:0

57e minuut.
Tunçoğlu passt de bal in één keer door. Becleanu is nu in balbezit. Uraz rent richting de bal. Uraz draait met de bal, schiet en ... Popiela probeert de bal aan de voet te houden. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Golić kopt de bal weg. Stafowski rent richting de bal. Stafowski probeert naar een medespeler te passen. Turabov heeft problemen om de bal te vangen. Turabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Golić passt de bal met de wreef. Magerko geeft een hoge lob. Eser is nu in balbezit. Turabov verovert de bal door een tackle van achteren. Turabov haalt uit met een fantastische trap. İskender bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marinogücü Spor - Frodhein United 4:0

68e minuut.
Tokur rent richting de bal. Stafowski onderschept slim de pass. Stafowski geeft een lange en hoge pass. Turabov is nu in balbezit. Turabov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgenç verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mạnh zijn tegenspeler op de grond. Mạnh krijgt een gele kaart. Bilgenç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uraz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
İncebelli passt de bal met de wreef. Claussen rent richting de bal. Claussen passt de bal met de wreef. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Marinogücü Spor - Frodhein United 5:0

85e minuut.
Becleanu rent richting de bal. Becleanu geeft de bal voor. Üzümlü is nu in balbezit. Turabov verovert de bal door een tackle van achteren. Turabov draait met de bal, schiet en ... İskender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turabov is nu in balbezit. Turabov draait met de bal, schiet en ... İskender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marinogücü Spor 33%, Frodhein United 67%.
San Marinogücü Spor - Frodhein United 5:0